вторник, 15 мая 2018 г.


✔️Назва: Астрал | Insidious 
✔️Рік: 2010
✔️Країна: США
✔️Сюжет:
   Вчитель Джош, його дружина Рене і троє їхніх дітей переїжджають в новий будинок. Ще навіть не встигнувши розпакувати речі, Рене починає помічати дивні речі. Книги, які вона ставила на полицю, раптом виявляються на підлозі, коробка з нотними зошитами, які вона довго не могла знайти, виявляються на горищі, чути дивні звуки. Одного вечора Далтон забирається на горище і, намагаючись включити там світло, падає зі сходів, а на наступний ранок він не прокидається. Лікарі вважають, що це кома, але не можуть визначити її причину, кажуть, що такого вони ще ніколи не зустрічали.
 Минуло три місяці. Рене продовжує стикатися з паранормальними явищами, не витримує цього і вмовляє Джоша змінити будинок, вважаючи, що переїхавши, вони позбудуться привидів. Але примари продовжують переслідувати родину і в новому будинку. Зневірившись, Рене запрошує двох фахівців з паранормальних явищ - Стівена і Такера. Досліджуючи будинок, Такер виявляє аномалію, і вони кличуть на допомогу Еліс Рейнер. Еліс розповідає батькам, що їхній син зовсім не в комі і що проблема не в падінні зі сходів. А що виявилося насправді дізнаєтеся у фільмі.
       Фільм має відкритий фінал, а що буде далі ви зможете подивитися в наступних частинах, адже кожна з них є продовженням попередньої: 
  • "Астрал: частина 2"(2013)
  • "Астрал: частина 3"(2015)
  • "Астрал 4: Останній ключ"(2018)



    




6 комментариев:

  1. Мені іноді було страшно( А так класний фільм :)

    ОтветитьУдалить
  2. Бачила тільки першу частину, вона мене чомусь не дуже вразила і наступні частини я вирішила не дивитись. Та тепер розумію, що треба дивитися далі.
    Дякую 😊

    ОтветитьУдалить
  3. Перша частина сподобалася)
    Чудовий фільм!

    ОтветитьУдалить
  4. Типовий фільм жахів, нічого особливого, але один раз подивитися можна

    ОтветитьУдалить