воскресенье, 6 мая 2018 г.

✔️Назва: Ви довіряєте комп'ютеру?|Do you trust this Computer?
✔️Рік:2018
✔️Країна:США, Японія
✔️Сюжет:
    Ні для кого не секрет, що людство зробило крок далеко вперед, коли створило комп’ютер. З цього моменту він став застосовуватися в різних сферах життя, і це набагато спростило життя багатьом людям на планеті. Незважаючи на ці істотні плюси, в комп’ютерних технологіях є і значні мінуси, які в будь-який момент можуть зіграти злий жарт з усім людством. Наука зробила відповідальний крок при створенні штучного інтелекту.

    Поступово все люди починають бути залежними від нових комп’ютерних технологій, і вони навіть не помічають, як перестають думати. До того ж, на заводах теж починають впроваджувати новітні технології, тому деякі професії перетворюються на сміття. Ці люди вже нікому не потрібні, адже за них все виконує штучний інтелект. Він поступово вдосконалюється, а живий мозок починає деградувати. 
    Таким чином, зовсім скоро впровадження комп’ютерних технологій зможе стати глобальною проблемою людства. Даний фільм створений лише для того, щоб люди хоча б на секунду задумались про те, у що перетворюється наш світ.

3 комментария: